10/10/2022

Lionsclub Duiven organiseert in samenwerking met Muziekvereniging "De Club" uit Didam een muzikale avond die je niet mag missen.

 

Wanneer: Woensdag 9 november 2022

Waar: De Ogtent, Remigiusplein 9 Duiven

Aanvang: 20.00 uur

Entree: 15 euro (inclusief 2 consumpties)

Aanmelden: https://www.lionsclub-duiven.com/

Maar wat maakt muziek magisch?

De rol van de dirigent is hierin onmisbaar. Hij of Zij weet precies wat ze moeten doen als ze met het orkest werken. Door de manier waarop zij leiding geven aan het orkest weten ze samen prachtige resultaten neer te zetten waarmee ze het publiek weten te raken en in vervoering te brengen. Welke leiderschapsstijlen kunnen we onderscheiden bij dirigenten ? Wat zijn de verschillen? En wat maakt het verschil? Hoe verschillend is dat in het dagelijks leven in bedrijven?

Deze avond zult u prachtige muziek horen met demonstraties van verschillende stijlen van dirigeren aan het orkest. Maar ook zullen 3 Maestro’s , Chris van de Ven, Nicole Lieve en Antoinette van Lieshout strijden om de gouden Baton. Zij hebben zich voorbereid en zullen op 9 november het orkest dirigeren met het vooraf ingestudeerde stuk.

 

De vakkundige jury zal een winnaar kiezen.

 

Het belooft een Magische avond te worden. De opbrengst van deze avond gaat besteed worden aan muzikale activiteiten voor de kinderen van SBO school Zevenaar.

 

Kom genieten van een mooie muzikale avond midden in de week!

Reserveer in uw agenda woensdag 9 november om 20.00 uur!!

 

Meld je bij de Lionsleden van Lionsclub Duiven voor kaarten.

Aanmelden: https://www.lionsclub-duiven.com/